Jurist te huur

Een full time jurist is misschien niet voor elke onderneming nodig. Hebt u wel een jurist of een juridische dienst, dan kan het zijn dat u af en toe een jurist met andere specialisatie of gewoon met een andere zicht op de zaak nodig hebt. Soms hebt u een onafhankelijke jurist nodig om deel te nemen aan de onderhandelingen. Zo kan een jurist bijvoorbeeld als een arbiter optreden bij oplossen van conflicten tussen vennoten of partners. Ook een jurist als raadgever bij de onderhandelingen over een contract is onmisbaar.

Jurist helpt u met vakkundig advies

Waarom u liever een jurist om een advies vraagt hebben wij reeds uitgelegd. Het hoeft geen betoog dat een vakman het best is geplaatst om het vak te beoefenen. Huisarts ≠ Dr. Google, dit geldt ook voor een professionele jurist.

Jurist huren

U kunt een jurist huren om een bepaald probleem onafhankelijk te bestuderen en een advies erover uitbrengen. Evenwel komt hij van pas om uw juridische dienst tijdelijk te versterken. Wij kunnen optreden om interne onderhandelingen te sturen, bijvoorbeeld bij interne geschillen. Onze juristen gebruiken hun expertise om het beste oplossing voor uw onderneming uit te werken. Bij onderhandelingen van een contract helpen wij u met de nodige juridische expertise en behartigen wij uw belangen. Ook bij oplossen van geschillen kunnen wij veel voor u betekenen, want praten helpt en helpt veel beter en sneller dan procederen.

Wij zijn geen advocatenkantoor. Het is dus voor ons niet interessant u lang aan de gerechtelijke molen te houden. Meestal rekenen wij onzen diensten per item aan. Daarom zijn wij, zoals ook u, geïnteresseerd in snelle en efficiënte oplossingen.

U kiest zelf de vorm van samenwerking. Onze jurist kan gewoon bij u op kantoor komen werken. Zo hebt u eigen jurist, maar voor even. Is zijn taak voltrokken, dan verdwijnt hij en u hebt er geen last mee. U kunt een jurist huren zowel voor korte als voor lange tijd of gewoon voor onbepaalde tijd met makkelijke opzeg. Hebt u meer werk voor onze jurist, dan kunt u de samenwerking gewoon verlengen, geen probleem. Wilt u liever uw kantoor niet met iemand delen, dan werken onze juristen extern. U huurt dus een jurist die zijn taak buiten uw kantoor uitvoert. Is er nood aan overleg, organiseren wij een vergadering. Zo een vergadering kan zowel bij u als bij ons of gewoon online via Skype. Bovendien hebben wij enkele vaste formules die u toelaten om een jurist te huren.

Hebt u interesse in het huren van een jurist, neem vrijblijvend contact met ons op. Samen werken wij het beste formule uit om uw onderneming met een juiste jurist te versterken.

Comments are closed