MEDIUM juridisch advies

Ons abonnement MEDIUM juridisch advies

In onze abonnement MEDIUM juridisch advies zijn naast juridisch advies volgende diensten begrepen.

Onbeperkt juridisch advies

Het is niet belangrijk welke juridische vraag u hebt. Met abonnement MEDIUM juridisch advies hebt u recht op bijstand door onze juristen. U hebt bijvoorbeeld een brief ontvangen en twijfelt hoe u er best op reageert. Uw factuur is geprotesteerd door de klant. Uw (handels)huur is opgezegd. Er is geschil over een levering. U twijfelt aan het advies van uw boekhouder. Er is een geschil met de verzekering. U hebt vragen over een contract. Onze juristen staan altijd klaar om u bij te staan met juridisch advies.

Modellen van documenten

Voor uw professionele uitstraling is het belangrijk dat al uw documenten aan de algemene vereisten betreft zakelijke documentatie beantwoorden. Wij stellen u verschillende modellen en sjablonen van documenten ter beschikking. Het zijn brieven, contracten, statuten, notulen algemene vergadering, protestbrieven en nog veel meer. Wij hebben sjablonen zowel voor Windows als voor Mac, dus bruikbaar in MS Office of Apple Office (Pages, Numbers). Zo nodig verlenen wij u juridisch advies over het juiste gebruik van deze sjablonen.

Afwerking van drie juridische dossiers per jaar

Hebt u meer dan juridisch advies nodig? Moet u een vergunning aanvragen? Gaat u samenwerking aan? Overweegt u in associatie te gaan werken? Moet er onderhalndeld worden voor een contract? Is er een geschil van welke aard dan ook? Wij verlenen u een voorafgaand juridisch advies, stellen een intentieverklaring op, onderhandelen in uw naam en in het kader van het door u gegeven mandaat met uw medecontractant of uw tegenpartij. Kortom, nemen wij alle fysieke lasten van het afhandelen van het juridisch dossier op ons. Zou er toch een tussenkomst van de rechter nodig zijn, helpen wij u met de keuze van de juiste advocaat gezien de aard van het geschil en de specialisatie van de advocaat. Hiermee eindigt onze tussenkomst ook niet, wij blijven het dossier opvolgen.

Ondersteuning bij uw administratie

Wat het abonnement MEDIUM juridisch advies van lichtere formules onderscheidt is dat  wij u ondersteuning bieden bij het voeren van uw administratie. Wij herinneren u over deadlines, passen onze modeldocumenten en sjablonen aan naar de noden van uw onderneming, stellen belangrijken documenten op. Zo bent u zeker dat een aanvraag om verlenging van handelshuur, opzegbrief, protesteren van een factuur of andere document juridisch juist is opgesteld. Dit verzekerd u tegen onaangename verrassingen.

Uw tevredenheid is ons doel

Wij zijn ervan overtuigd dat beste klantenbinding is 100% klantentevredenheid. Daarom zijn wij altijd bereid om naar u te luisteren. En ook daarom zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Ook overschakelen van één abonnement naar een andere is geen probleem.

Vraag vrijblijvend meer info over ons abonnement MEDIUM juridisch advies.

Comments are closed