MAXI juridisch advies

Ons abonnement ‘MAXI juridisch advies’

In MAXI juridisch advies is niet alleen advies en modellen van documenten begrepen, maar ook volledige zorg voor uw administratie. Lees hieronder wat is in onze abonnement MAXI juridisch advies begrepen.

Onbeperkt juridisch advies

Het is niet belangrijk welke juridische vraag u hebt. Met abonnement MAXI juridisch advies hebt u recht op bijstand door onze juristen. U hebt bijvoorbeeld een brief ontvangen en twijfelt hoe u er best op reageert. Uw factuur is geprotesteerd door de klant. Uw (handels)huur is opgezegd. Er is een geschil over een levering. U twijfelt aan het advies van uw boekhouder. Er is een geschil met de verzekering. U hebt vragen over een contract. Onze juristen staan altijd klaar om u bij te staan met juridisch advies.

Modellen van documenten

Voor uw professionele uitstraling is het belangrijk dat al uw documenten aan de algemene vereisten betreft zakelijke documentatie beantwoorden. Wij stellen u verschillende modellen en sjablonen van documenten ter beschikking. Het zijn brieven, contracten, statuten, notulen algemene vergadering, protestbrieven en nog veel meer. Wij hebben sjablonen zowel voor Windows als voor Mac, dus bruikbaar in MS Office of Apple Office (Pages, Numbers). Zo nodig verlenen wij u juridisch advies over het juiste gebruik van deze sjablonen.

Afwerking van tien juridische dossiers per jaar

Hebt u meer dan juridisch advies nodig? Moet u een vergunning aanvragen? Gaat u samenwerking aan? Overweegt u in associatie te gaan werken? Moet er onderhalndeld worden voor een contract? Is er een geschil van welke aard dan ook? Wij verlenen u een voorafgaand juridisch advies, stellen een intentieverklaring op, onderhandelen in uw naam en in het kader van het door u gegeven mandaat met uw medecontractant of uw tegenpartij. Kortom, nemen wij alle fysieke lasten van het afhandelen van het juridisch dossier op ons. Zou er toch een tussenkomst van de rechter nodig zijn, helpen wij u met de keuze van de juiste advocaat gezien de aard van het geschil en de specialisatie van de advocaat. Hiermee eindigt onze tussenkomst ook niet, wij blijven het dossier opvolgen.

Wij zorgen voor uw administratie

Wat het abonnement MAXI juridisch advies van lichtere formules onderscheidt is dat  wij uw last van het voeren van dagelijkse administratie op ons nemen. Wij zorgen voor naleven van deadlines, voeren uw briefwisseling, stellen belangrijken documenten op. Zo bent u zeker dat een aanvraag om verlenging van handelshuur, opzegbrief, protesteren van een factuur of andere document juridisch juist en op tijd is opgesteld en dat er juiste gang aan de zaak is gegeven. Bovendien “vertalen” wij alle inkomende documenten voor u in menselijke taal. Zo weet u altijd juist waarover het gaat en bent u verzekerd tegen onaangename verrassingen.

Uw tevredenheid is ons doel

Wij zijn ervan overtuigd dat beste klantenbinding is 100% klantentevredenheid. Daarom zijn wij altijd bereid om naar u te luisteren. En ook daarom zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Bovendien overstappen van één abonnement naar een andere is ook geen probleem.

Vraag vrijblijvend meer info over ons abonement MAXI juridisch advies.

Comments are closed