LIGHT juridisch advies

Ons abonnement ‘LIGHT juridisch advies’

Met abonnement LIGHT juridisch advies krijgt u wel volwaardig juridisch advies. Allen is de formule LIGHT juridisch advies beperkt tot enkel het advies. Het is een instapabonnement of iets voor beginnende zelfstandige of startende onderneming. Voor meer uitgebreide dienstverlening kunt u kiezen tussen andere abonnementen.

Onbeperkt juridisch advies

Het is niet belangrijk welke juridische vraag u bezig houdt. Met abonnement LIGHT juridisch advies hebt u recht op bijstand door onze juristen. U hebt bijvoorbeeld een brief ontvangen met veel juridisch jargon en twijfelt hoe u er best op reageert. Uw factuur is geprotesteerd door de klant. Uw (handels)huur is opgezegd. Er is geschil over een levering. U twijfelt aan het advies van uw boekhouder. Er is een geschil met de verzekering. U hebt vragen over een contract. Onze juristen staan altijd klaar om u bij te staan met juridisch advies.

Modellen van documenten aan verminderde tarief

Voor uw professionele uitstraling en vaak ook voor de geldigheid is het belangrijk dat al uw documenten aan de algemene vereisten betreft zakelijke documentatie beantwoorden. Wij stellen u verschillende modellen en sjablonen van documenten ter beschikking. Het zijn brieven, contracten, statuten, notulen algemene vergadering, protestbrieven, aanmaningen en nog veel meer. Wij hebben sjablonen zowel voor Windows als voor Mac, dus bruikbaar in MS Office of Apple Office (Pages, Numbers). Zo nodig verlenen wij juridisch advies over het juiste gebruik van deze sjablonen. Met abonnement LIGHT juridisch advies geniet u van 50% korting op aankoop van modellen en sjablonen van documenten.

Uw tevredenheid is ons doel

Wij zijn ervan overtuigd dat beste klantenbinding is 100% klantentevredenheid. Daarom zijn wij altijd bereid om naar u te luisteren. En ook daarom zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Ook overschakelen van één abonnement naar een andere is geen probleem.

Vraag vrijblijvend meer info over onze abonnement ‘LIGHT juridisch advies’.

Comments are closed