Gratis juridisch advies

Eén gratis juridisch advies voor iedereen.

Soms is de drempel te hoog om naar een jurist of naar een advocaat te stappen als u met een juridische vraag zit. Bij ons krijgt u gratis juridisch advies zonder u te moeten verplaatsen. Onze juristen verlenen u het advies rekening houdend met uw concrete situatie. Het is niet hetzelfde als gratis juridisch advies van een juridisch forum. U stelt ons concrete vraag en krijgt van ons gratis juridisch advies dat speciaal voor u is opgemaakt. Het advies is dus strikt persoonlijk en van toepassing op uw concrete situatie.

Vraag gratis juridisch advies

Vraag gratis juridisch advies door het onderstaande formulier in te vullen. Zo nauwkeuriger u het invult zo beter en duidelijker advies mag u verwachten. Vermeld alle relevante feiten. Voeg alle relevante documenten bij uw vraag. Zo vollediger de informatie die u ons doorgeeft, zo persoonlijker is het advies.

De informatie die wij van u ontvangen, wordt vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om gratis juridisch advies aan u te verlenen. Deze wordt aan niemand doorgegeven en na beëindiging van onze samenwerking volledig verwijderd. Na ontvangen van ons gratis juridisch advies beslist u in alle vrijheid of u verder met ons wilt samenwerken.

Bijvoegen van meerdere bestanden: hou CTRL-knop (Windows) of CMD-knop (Mac) ingedrukt en selecteer met de muis de toe te voegen bestanden.

[Form id=”14″]

Voor alle duidelijkheid willen wij benadrukken dat gratis juridisch advies is bedoeld om een concrete situatie toe te lichten. Gratis juridisch advies veronderstelt geen uitgebreide studie. In het kader van bv. contractscreen beperken wij ons tot eenvoudig advies en eventuele vermelding van problematische aspecten. Na gratis juridisch advies kunt u beslissen of u verder met ons wilt samenwerken. U verliest niets. Want gratis juridisch advies is echt gratis en vrijblijvend.

Comments are closed